2012-11-14
 13:46:00

Dagens horoskop

Lejonet ca 22/7 - 22/8

En rar och romantisk dag får du nu. Tro på dig själv och ditt nu så positivt vägvinnande sätt. Här vinner du i kärlek, mycket tack vare ditt leende. Du kan få en vinst eller också får du en utmärkelse av något slag. Dig vill man fira och du kan få gåvor. En lott kan ge vinst, så varför inte pröva!
 
 Veckohoroskop V.46
 
En solförmörkelse äger rum i skorpionen på tisdag: ditt fjärde hus för hem och familj. Samtidigt äger en nymåne rum i samma hus. Den här solförmörkelsen kan bli intensiv och påverkar familjerelationer eller själva hemmet. En ny utveckling eller en större omvandling kan äga rum runt detta datum eller under de närmaste 3-6 månaderna. På tisdag bildar dessutom Merkurius i det femte huset en kvadratur till Neptunus i det åttonde huset för investeringar. Du kan därför känna dig mycket förvirrad och du har ingen aning om du kan lita på en person eller inte; kärlekslivet, kreativa projekt, relation till barn, och nöjeslivet, kan påverkas av märkliga saker som äger rum eller sägs. Du söker efter dina rötter, i synnerhet om du har flyttat runt.
 
På onsdag går Merkurius Rx in i skorpionen och det fjärde huset för hem och familj och forsätter i sin retrograda rörelse ända fram till den 26 november. Detta kan skapa vissa problem eller missförstånd gällande hem och familj. En bra tid för att studera historia också inleds med Merkurius i skorpionen. Planeten Mars lämnar ditt femte hus för kreativa projekt och romantik och barn, på fredag för att sedan gå in i stenbocken och ditt sjätte hus för jobb och hälsa. Planeten Mars kommer under några veckor att förse dig med extra fysisk energi som du kan använda på många olikasätt: träna, motionera, jobba. Du känner dig motiverad för att röra på dig och energiskt på jobbet. Sedan kan du också känna dig mycket lugnare rent allmänt tack vare en trigon mellan Saturnus och Kiron på fredag. Bra ekonomiska investeringar kan också göras. Tilliten kan också komma tillbaka och känsla av inre säkerhet.
 
Lördagen är en bra dag också, även om du fokuserar på arbete ganska mycket. Solen bildar en konjunktur till Merkurius och viktiga samtal mellan dig och andra familjemedlemmar kan leda till bra resultat. Mars bildar också en sextil till Neptunus, något som kan betyda att du verkligen känner dig nöjd med jobbet som du nu gör.
 
 
Godmorgon dolls ♥KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar:Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!